18 EYLÜL 2024 | BALIK BURCUNDA AY TUTULMASI

  • Share

18 EYLÜL 2024 | BALIK BURCUNDA AY TUTULMASI

 


Hepimiz ne kadar tuhaf bir süreçten geçiyoruz değil mi? 

Tuhaf bir sisin içinde yol alıyor, bitmek tükenmek bilmeyen bir kaosun içinde yaşam mücadelesi veriyor gibiyiz. Bir belirsizlik var önümüzde. Her ne kadar hırsla, azimle bir şeyleri değiştirmeye çalışsak da, bir türlü yol alamıyor, istediğimiz yere gelemiyoruz. Oysa hepimizin aradığı temel bir şey var: bir gram huzur. 

Balık burcunun 24.derecesinde bir Ay tutulması deneyimleyeceğiz. Balık burcu zodyağın son burcu olarak ilahi bir burçtur. Teslimiyetin sembolüdür. Tüm diğer burçların enerjisini içinde barındırdığı için birleştirici ilahi bir güce sahiptir. Ve her şeyden önemlisi Balık enerjisi sezgileri ön plana çıkarır. 

Bu kadar belirsiz ve zorlayıcı bir süreçte hepimizin ihtiyaç duyduğu şey bir pusula.. bize doğru yolu gösterecek bir rehber. Bu rehber, üstat veya minik mum ışığı bu tutulma anında bizzat Neptün tarafından bizlere sunulacak. Güneş doğmadan önce sabah saatlerinde gerçekleşecek bu. Hassas olanlarımız bu enerjiyi sezgileri ve rüyaları aracılığıyla hissedecek. 

Özellikle tutulma haftası boyunca iç sesinize kulak verin. Sakinleşin ve yavaşlayın. Hatta imkanınız varsa tutulma sabahı bir mum yakın, sonra güneşin doğuşunu izleyin ve bırakın ikisinin de ışığı ruhunuza işlesin. Söz veriyor ve garanti ediyorum kendinizi çok huzurlu hissedeceksiniz. 

Zorlayıcı süreçlerin tek bir amacı vardır. O da bizi güçlendirmek. Biz yaşam yolculuğumuzu, oynayacağımız kimliğimizi ve bize eşlik edecek oyuncuları bilinçli bir şekilde seçerek bu dünyaya geliyoruz. Unutuyor oluşumuz oynadığımız bu gizemli oyunun baş kuralı. Körlüğümüz bu işin sadece sırrı. Oysa önümüzde öyle bir çağ var ki, ölmeden ölmeyi deneyimlettirecek bizlere. Uyanış herkesin içinde gerçekleşen küçük bir enerji akımı. Bu değişimi bu kadar yoğun bir inatla reddettiğimiz için bu kadar çok zorlanıyor ve acı çekiyoruz. 

Bu tutulma frekansımızı yükseltme tutulması ve her birimize görünenin ardındakini gör emrini veriyor olacak. GÖRÜNÜR OLANIN ARDINDAKİNİ İDRAK ETME ZAMANINDAYIZ. Yani görünmeyeni, gizli olanı, anlaşılması zor olanı anlamalıyız. Bu bir teslimiyet gerektiriyor. Bu bilinmezliğe bir yolculuk anlamına geliyor. Bu kontrolü tamamen elimizden bırakmamız gerektiğini gösteriyor. Var mıyız buna? Hazır mıyız yüklerden arınmaya?

Bir çoğumuz değiliz hala.. Bu yüzden öldürülen çocukların, katledilen masumların haberleriyle, savaş korkularıyla çalkalanıyor gündemimiz. Ama unutmayın gündeminizi asıl belirleyen sizsiniz. Acının içinden geçen, ateşler içerisinde yanıp kül olan, bir Anka gibi dirilir. Hep beraber izin verelim mi bu tutulma içimizdeki Anka gücünü uyandırsın? 

İzin verelim Neptün bizi ilahi enerjisiyle yıkasın. İzin verelim bu sonbahar bizi bir yaprak misali oradan buraya savursun. İzin verelim ruhumuz özgürleşsin, saflaşsın, şifa bulsun.. 

Sadece sessizce izin verelim bu tutulma yolumuzu aydınlatsın ve kurban edeceğimiz şeyler varsa, bu güzel tutulma enerjisini pişmanlıklarımızı kurban etmek için kullanalım. Şifalanmanın kapıları ardına kadar açılsın..