Diğer alemin varlıkları & bilinmeyen tehlikeler

Mart 05, 2018


Hala Başak burcundaki mistik dolunayın etkisindeyken çok konuşulmayan ama yinede bilinmesi gereken karanlık bir konuyu ele almak istedim. Bu yazımda diğer alemin varlıklarından, medyumluk gibi konulara değineceğim.

Hepiniz hatırlarsınız bir aralar meleklerle ilgili şeyler çok moda olmuştu. Meleklerle konuşmak, onlardan yardım almak vs.
Bizde de bu konularda başı çekenler olsa da bildiğim kadarıyla bunu dünyada asıl yayan Doreen Virtue oldu.
Kendisinin kitaplarıyla tanışmam benim ergenlik dönemime denk gelir. Ruhsal bir bunalımdan geçtiğim ve her türlü yardım aradığım bir dönemde onun kitapları şifa gibi gelmişti bana.

Kitaplarından  birinde herkesin mistik yetenekleri olduğu ve bu yüzden herkesin meleklerle iletişime geçebileceği yazıyordu. Bunun gibi yetenekleri sadece geliştirmek gerekiyormuş ve bu tekniklerden kitabında bahsediyordu.
Cahil ergenlik aklıyla bir gün bu tekniklerden birini denedim.
Kitapları attığım için tam olarak neler yaptığımı hatırlamıyorum. Ama hafızamda kaldığı kadarıyla önce dua eşliğinde, ölmüş olan iki dedemden biriyle saat 12.00 gibi iletişime geçmek istediğime dair bir dua ettiğimi hatırlıyorum. Evde yalnızdım ve saat geldiğinde elimde bir kağıt ve kalemle masanın başına geçip, meditatif bir hale girdim.
Buna otomatik yazma deniliyor. Amaç karşı tarafın bedenine girmesine izin vererek,  kontrolünün dışında senin bedenini kullanarak gayb aleminden bilgileri kağıda aktarması.

O zamanlarda benzer benzeri çeker yasasından haberdar olduğum için melek gibi yüce bir varlığı çağıramayacağımdan emindim. Bu yüzden hep özlemini çektiğim ve tanışmak istediğim dedelerimden biri gelir diye ümit ederek böyle bir haltı yemeye karar verdim.

Tabii ilk başta hiçbir şey olmadı. Aptalca masanın başında oturan bir cahil gibiydim. Aslında yaptığım şeyin işe yaramayacağını düşünüyordum ama sonra birşey oldu. Zaman algısı değişip, etrafın bilincini kaybetmeye başladıktan sonra masanın çok hafif titremesiyle, arkamda enerjisi yoğun olan bir varlığı hissettim. Bu his anında korkuyu tetikledi ve korku da besmele çekmemi. Ve tam o sırada yine kendime geldim.
Bir daha böyle birşeyi denemedim asla da denemem. Çünkü yaptığım çok tehlikeliydi. Ve gelenin dedem olmadığından eminim. 

Doreen Virtue birçok insana yardım etti ve şifalanmalarına vesile oldu. Bu gibi bilgileri aktarırken insanları tehlikeye sokma amacında olmadığını düşünüyorum.
Ama geçtiğimiz sene çok ilginç birşey oldu. Kendisi bir vizyonunda İsa'yı gördüğünü ve bu yüzden vaftiz olup artık inançlı bir hristiyan olduğunu ve bundan sonra melek kartları veya kehanetlerle ilgili şeylerden uzak duracağını söyledi. (Bu arada bize göre Hz. İsa bir peygamber ama onlara göre İsa Tanrının kendisi)

Kendisi bu kariyer değişimine karar verirken aslında yaşadığı Satürn'ün 12. haneden geçerkenki etkileriydi.
Satürn Yay burcundayken hepimizin inançlarını sınadı. Kimimizi sağlamlaştırdı, kimimizi yıktı.
Satürn 12. evden geçerken dindar bir kişi ateist de olabilir, ateist biri dindar da. Bu kişinin ruhsal mertebesiyle alakalı. Ama genelde inançlar konusunda bir sarsınma yaşar ve kökenimizle ilgili çokça sorular sormaya başlarız bu transitle.
Belki Satürn ona yaptığı işin çok da masum olmadığını idrak ettirdi. Ve o da melekler, kahinlik vs. gibi konulardan uzaklaşma isteği duydu. Gerçi tuhaf olan da burda. Kendisi artık melek kartları ve kitapları çıkartmıyor, artık İsa ve ermiş üstatlar kartları çıkartıyor. Ben şahsen aradaki farkı tam olarak göremiyorum. Bu daha çok tanrım artık sana sığınıyorum ama para akışım da devam etsin, der gibi oldu.

İster astroloji ister diğer yöntemler olsun, bizim gibi danışmanlık verenlerin temel amacı kişiye yardımcı olup yol göstermektir. Evet, aramızdan şarlatanlar çokça çıkıyor. Ama aramızda bunu sadece büyük paralar kazanmak için değil, gerçekten yardımcı olabilmek için yapanlar da var. Ne var ki hepimiz yaptığmız şeyin görünmeyen tehlikelerinden haberdar mıyız, bilemiyorum ...

İslam diğer alemin varlıklarından bahseder. Kuran'da yazan herşeye iman eden bir Müslüman olarak bu tür varlıkları inkar edemeyeceğimizde hemfikirizdir diye düşünüyorum. O halde asıl önemli olan onları nasıl tanıyabileceğimiz ve daha da önemlisi olan, kendimizi nasıl koruyabileceğimiz sorusudur.

Aklımı yukarıda bahsetmiş olaydan sonra meşgul eden soru, gelenin kim olduğuyla alakalıydı. Sonuçta bu tür psişik yeteneklere sahip olanlardan, ölülerle iletişime geçilebileceğine dair şeyler duyuyoruz. Peki gerçekten bu medyumlar ölen ruhlarla mı iletişime geçiyorlar, yoksa Kuran'ın bizi uyardığı isimlerinin dahi anılmaması gerekilen diğer varlıklarla mı?

Araştırmacı yazar Mehmet Ali Bulut hocaya ve bilgi hazinesine değer verenlerdenim. Kendisi benim de hayatımda özel kapılar açan biridir.
Bu konuyla ilgili kendi yaşadığı bir anısını birkaç sene önce bir televizyon programında paylaşmıştı. 34. dakikadan itibaren izlemeye başlayabilirsiniz.


Onun sözlerinden sonra benim söylebileceğim pek birşey kalmıyor. Sözlerinden bu varlıkların istedikleri forma girebildiklerini anlıyoruz. Bu Atatürk kılığında da olabilir, Mevlana gibi ermiş biri de, hatta Melekler gibi varlıkların kılığında da.. Sevdiğiniz, özlediğiniz annenizin, babanızın, kardeşinizin kılığına da girebilirler.
İstediği forma girip, rol yapabilen sizi istediği gibi kandırıp yönetebilir. İşin tehlikesi de burda zaten. Size inanılmaz güzel şeylerden bahsedebilir; aşktan, sevgiden, huzurdan ve Allah'tan. Kötü bir varlık olduğunu anlamazsınız bile, ta ki sizi tamamıyla ele geçirip kukla gibi kullanmaya başlayana dek. O zamanda maalesef çok geç kalındı demektir.

Gizli örgütlere mensup olanların itiraflarıyla ilgili videolar var internet ortamında. Onlar bu varlıkları çok güzel, yüce melekler vs. kılığında görüyorlar ve her söylediklerini yerine getiriyorlar. Bu adamlar maalesef dünyanın üst düzey yönetici koltuklarındaki insanlar. Yeni dünya düzeni vs. gibi konular komplo teorileri diye kenara atılıyor ve önemsenmiyor ama çok korkunç bir yoldayız ve önümüzü göremiyoruz. Hem de Allah'ın uyarılarına ve yardımlarına rağmen.

Tarih sahnesinden de örnek vermek gerekirse, Napolyon Bonaparte'ın küçük kızıl iblisinin sözünden çıkmadığına dair kaynaklar vardır. Başka bir örnek Medici ailesinin kahin kafalarıdır.
Kendi hayvani iştahlarına hakim olamayan insan, vahşi ve değişken olan bu varlıkları yönetemez. Başlangıçta siz onun efendisi olabilirsiniz ama kısa bir süre içinde bu varlıklar kişinin iradesini ele geçirirler, kölesi haline gelirsiniz ve böylelikle "enerji vampirine" dönüşürsünüz. Yani güç kazanabilmek için sürekli karanlık işler yaparak, başkaların gücünü çalmak zorunda kalırsınız. Ve bunun vahim sonuçlarını tarihimiz çok korkunç bir şekilde kanıtladı, kanıtlamaya da devam ediyor.
Maalesef bu tür insanlar hepimizin etrafında varlar.

Görünür (zahir) alemler gibi, görünmeyen (gayb) alemler vardır. Bu alemlerin yüksek planlarında iyi ve güzel ruhlar yaşarlar. Karanlık ve yasaklı aşağı alemlerinde ise kötü ruhlar ve iblisler bulunur.
Bu görünmez yaratıklarla temasa geçmek ve bazı beşeri işlerde onların yardımını almak mümkündür. 

Diğer alemin varlıkları zekidirler. Size bir bilgi veriyorlarsa bunun karşılığında bir şey isteyecekler. Dünyevi güç için ölümsüz olan ruhunuzla takas etmek.

Olay şu şekilde gerçekleşiyor: Siz amacınıza göre bir varlığı çağırıyorsunuz. Genellikle iyi bir amacınız varsa, iyi bir bir varlık yardıma koşuyor. Kötü amacınız varsa iblis soyundan biri geliyor.
İblis soyundan gelen size selam çaktıktan sonra, istediğin herşeyi sana verebilirim, para, şan, şöhret, ün, güç.. ama bunun karşılığında sen bana ne vericeksin diye bir pazarlık başlatıyor. Bu tür iblislerin istediği tek şey var o da bedenlenmek. Yani ihtiyaç duydukları şey bir ruh. Bu yüzden sana ömrün boyunca hizmet ederim, efendim olursun ama öldükten sonra ruhun benim olacak, diyor. Kabul edersen anlaşma oluyor. Etmezsen, o zaman bana her seferinde başka birinin ruhunu getireceksin, diyor. Bu da bazı gizli örgütlerin neden insan kurban ettikleri ayinlerinin sebebini açıklıyor. Medyaya bu tabiki uyuşturucudan, alkolden, ilaçtan öldü diye yansıyor.

Tüm karabüyücülerin bu tür varlıkları vardır. Bu yüzden transhumanizm ve avatar projesi vs. var. Bu adamlar mezarda onları bekleyenlerin var olduklarını bildikleri için, fiziksel hayatlarını uzatmak için her türlü şeyi yapıyorlar. Amaçları ölümü yenmek yoksa bu varlıklar onları ele geçirecek.

Yani herşeyimi satarım ama ruhumu asla sözü onlar için pek geçerli değil. Ve bizim de bu konuda çok dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü ruhumuzu bu dünyaya ve maddi güce, paraya bağladığımız anda, tehlikeye attığımız şeyin ruhumuzun ölümsüzlüğü olduğunu unutuyoruz. Bu hayat ve dünya yalancı, gelip geçici, sadece bir imtihan dünyası. Ama aynı zamanda çok yüce bir tekamül fırsatı. Bu son cümleyi kendimize sürekli hatırlatmalıyız, yoksa yoldan çok kolay saparız. Amaç hiçbir zaman için bu dünya olmamalı. Çünkü o sadece bir araç.

Yazımın ikinci kısmındaki anlattıklarım kendi yaşadıklarım ve tecrübe ettiklerim değil. Aşağıda kaynağını belirttiğim kitapta var olan bilgiler.
Yazımı daha çok uzatmamak için burda noktalıyorum ama başka bir yazımda elementlerin varlıklarından da bahsedeceğim.

Kaynak: "Manly P. Hall - Tüm çağların gizli öğretisi"

You Might Also Like

0 yorum

Diğer alemin varlıkları & bilinmeyen tehlikeler


Hala Başak burcundaki mistik dolunayın etkisindeyken çok konuşulmayan ama yinede bilinmesi gereken karanlık bir konuyu ele almak istedim. Bu yazımda diğer alemin varlıklarından, medyumluk gibi konulara değineceğim.

Hepiniz hatırlarsınız bir aralar meleklerle ilgili şeyler çok moda olmuştu. Meleklerle konuşmak, onlardan yardım almak vs.
Bizde de bu konularda başı çekenler olsa da bildiğim kadarıyla bunu dünyada asıl yayan Doreen Virtue oldu.
Kendisinin kitaplarıyla tanışmam benim ergenlik dönemime denk gelir. Ruhsal bir bunalımdan geçtiğim ve her türlü yardım aradığım bir dönemde onun kitapları şifa gibi gelmişti bana.

Kitaplarından  birinde herkesin mistik yetenekleri olduğu ve bu yüzden herkesin meleklerle iletişime geçebileceği yazıyordu. Bunun gibi yetenekleri sadece geliştirmek gerekiyormuş ve bu tekniklerden kitabında bahsediyordu.
Cahil ergenlik aklıyla bir gün bu tekniklerden birini denedim.
Kitapları attığım için tam olarak neler yaptığımı hatırlamıyorum. Ama hafızamda kaldığı kadarıyla önce dua eşliğinde, ölmüş olan iki dedemden biriyle saat 12.00 gibi iletişime geçmek istediğime dair bir dua ettiğimi hatırlıyorum. Evde yalnızdım ve saat geldiğinde elimde bir kağıt ve kalemle masanın başına geçip, meditatif bir hale girdim.
Buna otomatik yazma deniliyor. Amaç karşı tarafın bedenine girmesine izin vererek,  kontrolünün dışında senin bedenini kullanarak gayb aleminden bilgileri kağıda aktarması.

O zamanlarda benzer benzeri çeker yasasından haberdar olduğum için melek gibi yüce bir varlığı çağıramayacağımdan emindim. Bu yüzden hep özlemini çektiğim ve tanışmak istediğim dedelerimden biri gelir diye ümit ederek böyle bir haltı yemeye karar verdim.

Tabii ilk başta hiçbir şey olmadı. Aptalca masanın başında oturan bir cahil gibiydim. Aslında yaptığım şeyin işe yaramayacağını düşünüyordum ama sonra birşey oldu. Zaman algısı değişip, etrafın bilincini kaybetmeye başladıktan sonra masanın çok hafif titremesiyle, arkamda enerjisi yoğun olan bir varlığı hissettim. Bu his anında korkuyu tetikledi ve korku da besmele çekmemi. Ve tam o sırada yine kendime geldim.
Bir daha böyle birşeyi denemedim asla da denemem. Çünkü yaptığım çok tehlikeliydi. Ve gelenin dedem olmadığından eminim. 

Doreen Virtue birçok insana yardım etti ve şifalanmalarına vesile oldu. Bu gibi bilgileri aktarırken insanları tehlikeye sokma amacında olmadığını düşünüyorum.
Ama geçtiğimiz sene çok ilginç birşey oldu. Kendisi bir vizyonunda İsa'yı gördüğünü ve bu yüzden vaftiz olup artık inançlı bir hristiyan olduğunu ve bundan sonra melek kartları veya kehanetlerle ilgili şeylerden uzak duracağını söyledi. (Bu arada bize göre Hz. İsa bir peygamber ama onlara göre İsa Tanrının kendisi)

Kendisi bu kariyer değişimine karar verirken aslında yaşadığı Satürn'ün 12. haneden geçerkenki etkileriydi.
Satürn Yay burcundayken hepimizin inançlarını sınadı. Kimimizi sağlamlaştırdı, kimimizi yıktı.
Satürn 12. evden geçerken dindar bir kişi ateist de olabilir, ateist biri dindar da. Bu kişinin ruhsal mertebesiyle alakalı. Ama genelde inançlar konusunda bir sarsınma yaşar ve kökenimizle ilgili çokça sorular sormaya başlarız bu transitle.
Belki Satürn ona yaptığı işin çok da masum olmadığını idrak ettirdi. Ve o da melekler, kahinlik vs. gibi konulardan uzaklaşma isteği duydu. Gerçi tuhaf olan da burda. Kendisi artık melek kartları ve kitapları çıkartmıyor, artık İsa ve ermiş üstatlar kartları çıkartıyor. Ben şahsen aradaki farkı tam olarak göremiyorum. Bu daha çok tanrım artık sana sığınıyorum ama para akışım da devam etsin, der gibi oldu.

İster astroloji ister diğer yöntemler olsun, bizim gibi danışmanlık verenlerin temel amacı kişiye yardımcı olup yol göstermektir. Evet, aramızdan şarlatanlar çokça çıkıyor. Ama aramızda bunu sadece büyük paralar kazanmak için değil, gerçekten yardımcı olabilmek için yapanlar da var. Ne var ki hepimiz yaptığmız şeyin görünmeyen tehlikelerinden haberdar mıyız, bilemiyorum ...

İslam diğer alemin varlıklarından bahseder. Kuran'da yazan herşeye iman eden bir Müslüman olarak bu tür varlıkları inkar edemeyeceğimizde hemfikirizdir diye düşünüyorum. O halde asıl önemli olan onları nasıl tanıyabileceğimiz ve daha da önemlisi olan, kendimizi nasıl koruyabileceğimiz sorusudur.

Aklımı yukarıda bahsetmiş olaydan sonra meşgul eden soru, gelenin kim olduğuyla alakalıydı. Sonuçta bu tür psişik yeteneklere sahip olanlardan, ölülerle iletişime geçilebileceğine dair şeyler duyuyoruz. Peki gerçekten bu medyumlar ölen ruhlarla mı iletişime geçiyorlar, yoksa Kuran'ın bizi uyardığı isimlerinin dahi anılmaması gerekilen diğer varlıklarla mı?

Araştırmacı yazar Mehmet Ali Bulut hocaya ve bilgi hazinesine değer verenlerdenim. Kendisi benim de hayatımda özel kapılar açan biridir.
Bu konuyla ilgili kendi yaşadığı bir anısını birkaç sene önce bir televizyon programında paylaşmıştı. 34. dakikadan itibaren izlemeye başlayabilirsiniz.


Onun sözlerinden sonra benim söylebileceğim pek birşey kalmıyor. Sözlerinden bu varlıkların istedikleri forma girebildiklerini anlıyoruz. Bu Atatürk kılığında da olabilir, Mevlana gibi ermiş biri de, hatta Melekler gibi varlıkların kılığında da.. Sevdiğiniz, özlediğiniz annenizin, babanızın, kardeşinizin kılığına da girebilirler.
İstediği forma girip, rol yapabilen sizi istediği gibi kandırıp yönetebilir. İşin tehlikesi de burda zaten. Size inanılmaz güzel şeylerden bahsedebilir; aşktan, sevgiden, huzurdan ve Allah'tan. Kötü bir varlık olduğunu anlamazsınız bile, ta ki sizi tamamıyla ele geçirip kukla gibi kullanmaya başlayana dek. O zamanda maalesef çok geç kalındı demektir.

Gizli örgütlere mensup olanların itiraflarıyla ilgili videolar var internet ortamında. Onlar bu varlıkları çok güzel, yüce melekler vs. kılığında görüyorlar ve her söylediklerini yerine getiriyorlar. Bu adamlar maalesef dünyanın üst düzey yönetici koltuklarındaki insanlar. Yeni dünya düzeni vs. gibi konular komplo teorileri diye kenara atılıyor ve önemsenmiyor ama çok korkunç bir yoldayız ve önümüzü göremiyoruz. Hem de Allah'ın uyarılarına ve yardımlarına rağmen.

Tarih sahnesinden de örnek vermek gerekirse, Napolyon Bonaparte'ın küçük kızıl iblisinin sözünden çıkmadığına dair kaynaklar vardır. Başka bir örnek Medici ailesinin kahin kafalarıdır.
Kendi hayvani iştahlarına hakim olamayan insan, vahşi ve değişken olan bu varlıkları yönetemez. Başlangıçta siz onun efendisi olabilirsiniz ama kısa bir süre içinde bu varlıklar kişinin iradesini ele geçirirler, kölesi haline gelirsiniz ve böylelikle "enerji vampirine" dönüşürsünüz. Yani güç kazanabilmek için sürekli karanlık işler yaparak, başkaların gücünü çalmak zorunda kalırsınız. Ve bunun vahim sonuçlarını tarihimiz çok korkunç bir şekilde kanıtladı, kanıtlamaya da devam ediyor.
Maalesef bu tür insanlar hepimizin etrafında varlar.

Görünür (zahir) alemler gibi, görünmeyen (gayb) alemler vardır. Bu alemlerin yüksek planlarında iyi ve güzel ruhlar yaşarlar. Karanlık ve yasaklı aşağı alemlerinde ise kötü ruhlar ve iblisler bulunur.
Bu görünmez yaratıklarla temasa geçmek ve bazı beşeri işlerde onların yardımını almak mümkündür. 

Diğer alemin varlıkları zekidirler. Size bir bilgi veriyorlarsa bunun karşılığında bir şey isteyecekler. Dünyevi güç için ölümsüz olan ruhunuzla takas etmek.

Olay şu şekilde gerçekleşiyor: Siz amacınıza göre bir varlığı çağırıyorsunuz. Genellikle iyi bir amacınız varsa, iyi bir bir varlık yardıma koşuyor. Kötü amacınız varsa iblis soyundan biri geliyor.
İblis soyundan gelen size selam çaktıktan sonra, istediğin herşeyi sana verebilirim, para, şan, şöhret, ün, güç.. ama bunun karşılığında sen bana ne vericeksin diye bir pazarlık başlatıyor. Bu tür iblislerin istediği tek şey var o da bedenlenmek. Yani ihtiyaç duydukları şey bir ruh. Bu yüzden sana ömrün boyunca hizmet ederim, efendim olursun ama öldükten sonra ruhun benim olacak, diyor. Kabul edersen anlaşma oluyor. Etmezsen, o zaman bana her seferinde başka birinin ruhunu getireceksin, diyor. Bu da bazı gizli örgütlerin neden insan kurban ettikleri ayinlerinin sebebini açıklıyor. Medyaya bu tabiki uyuşturucudan, alkolden, ilaçtan öldü diye yansıyor.

Tüm karabüyücülerin bu tür varlıkları vardır. Bu yüzden transhumanizm ve avatar projesi vs. var. Bu adamlar mezarda onları bekleyenlerin var olduklarını bildikleri için, fiziksel hayatlarını uzatmak için her türlü şeyi yapıyorlar. Amaçları ölümü yenmek yoksa bu varlıklar onları ele geçirecek.

Yani herşeyimi satarım ama ruhumu asla sözü onlar için pek geçerli değil. Ve bizim de bu konuda çok dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü ruhumuzu bu dünyaya ve maddi güce, paraya bağladığımız anda, tehlikeye attığımız şeyin ruhumuzun ölümsüzlüğü olduğunu unutuyoruz. Bu hayat ve dünya yalancı, gelip geçici, sadece bir imtihan dünyası. Ama aynı zamanda çok yüce bir tekamül fırsatı. Bu son cümleyi kendimize sürekli hatırlatmalıyız, yoksa yoldan çok kolay saparız. Amaç hiçbir zaman için bu dünya olmamalı. Çünkü o sadece bir araç.

Yazımın ikinci kısmındaki anlattıklarım kendi yaşadıklarım ve tecrübe ettiklerim değil. Aşağıda kaynağını belirttiğim kitapta var olan bilgiler.
Yazımı daha çok uzatmamak için burda noktalıyorum ama başka bir yazımda elementlerin varlıklarından da bahsedeceğim.

Kaynak: "Manly P. Hall - Tüm çağların gizli öğretisi"