30. Eylül 2016 Terazi Burcunda Yeniay

Eylül 26, 2016


Sevgili gokyüzünde 30. Eylül cuma günü terazi burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Yani gökyüzünde Ay ve Güneş birbiriyle kavuşuyor. 
Yeniay yeni başlangıçlar demektir. Bu dönemde evren bizi, ileriye doğru bebek adımları atmamız için destekler. Eğer o adımları atarsak, aynı burçta olan Dolunay ile ektiklerimizi biçeriz. 
Aynı burçta gerçekleşen Yeniay ve Dolunay arasında yaklaşık bir 6 ay hazırlık süreci içine gireriz. Terazi burcundaki bir sonraki Dolunay 11. Nisan 2017'de gerçekleşecek. 
Yani bizim 30. Eylül'de yaptığımız başlangıçlar, önümüzdeki senenin 11. Nisan'ında tamamlanacak ve sonuçlarını görüp, deneyimleyeceğiz. 
Bu Yeniay'ı özel kılan birşey daha var ve o da bolluk ve bereketin gezegeni olan Jüpiter'in terazi burcunda, Yeniay'la sadece 4° derece farkla kavuşuyor olması. 
Bu atacağımız küçük adımların Jüpiter'in etkisiyle pekte küçük kalmayacağını gösteriyor. Ve bu nedenle 6 ay sonrasında, elde edeceğimiz şeylerin güzel şeyler olacağını tahmin edebiliriz. Tabii bu biraz evrenin, biraz da bizim elimizdedir. 
Şöyle düşünün ki, Güneş'e fazla yaklaşan her gezegen yanar ve bu nedenle gökyüzünde görünmez hale gelir. Ama eskiler bu konum gerçekleştiğinde, Güneş ve Jüpiter'in ilahi anlaşmalar yapmak için birleştiklerini söylerlerdi. Bu ilahi konulara, bu Yeniay'la birlikte Jüpiter, Güneş ve Ay'da katılıyor ve bu hem inançlarımızı, hem ruhumuzu, hem de iç dünyamızı, yani duygularımızı etkileyecek olayların, yukarıdaki toplantıda konuşulduğu anlamına geliyor. 
Şöyle içinizden güzelce derin bir nefes alın ve yaratıcıya daha şimdiden, kapının önündekiler için şükredin. 

Peki ya hangi burç, hangi alanlarda nasıl etkilenecek?


Yorumları okurken lütfen ilk olarak yükselen burcunuza göre okuyun. Daha sonra güneş ve ay burçlarınızı da okuyabilirsiniz. 

Koç: 
Koçların Yeniay'ı evlilik, anlaşmalar ve birliktelikler evinde gerçekleşiyor. 
Önümüzdeki 6 aylık süreç içerisinde yeni biriyle karşılaşabilir ve yollarınızı birleştirme kararı alabilirsiniz. Bu bir evlilik olabileceği gibi, partnerinizle birlikte kurmak istediğiniz bir iş de olabilir. 
Genel olarak başka insanlarla olan bağlantılarınız artacak ve bunun sonucunda evrenin size yeni kapılar açıp, yeni fırsatlar sunduğunu hissedeceksiniz. Gözünüzü dört açın ki, yukarısının içinize yansıttığı bolluk ve bereketi kaçırmayın. 

Boğa:
Boğaların Yeniay'ı rutin, günlük işler, sağlık, ve hizmet evinde gerçekleşiyor. 
Boğalar önümüzdeki bu 6 aylık süreç içerisinde günlük, rutin hayatlarında yeni başlangıçlar yapabilirler. Bu yeni başlangıçların arasında, çok daha sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemek olabilir. Mesela sağlığımız için yeni bir beslenme şekli veya gün içerisinde daha fazla hareket ve renk deneyimlemek için çok güzel bir 6 ay içerisindeyiz. 
Yaptıkları işle mutlu olmayan boğalar bu dönem içerisinde yeni fırsatlarla karşılaşabilirler. Bu dönem içinde yaptığımız her iyi şey, jüpiter'in etkisiyle kat be kat bize geri dönecek. Bu yüzden yaşantımızı olumlu yönde değiştirecek yeni adımlar atmalıyız. 

İkizler:
İkizlerin Yeniay'ı aşk, çocuklar ve yaratıcılık evinde gerçekleşiyor. 
Bu dönem içerisinde yaratıcılığınızı kullanarak, kendinize yeni hobiler edinebilir hatta bunun sonucunda kendinize yeni bir iş imkanı yaratabilirsiniz. 
Bu dönem yeni aşklara yelken açmak için de güzel bir 6 ay. Romantik bir ilişki deneyimleyebilirsiniz. 
Eğer çocuklarınız varsa, bu yeniay onlara yeni fırsatlar sunabilir. Sizden yeni birşey yapmayı talep edebilirler. Lütfen onları engellemeyin, hatta arka çıkın, çünkü Jüpiter bu 6 ay'ın sonucunda bolluk ve bereketiyle sizi şaşırtabilir. 

Yengeçler:
Yengeçlerin Yeniay'ı aile ve iç huzuru temsil eden 4. evlerinde gerçekleşiyor. 
Yengeçler bu dönem içerisinde yeni bir ev alabilir veya var oldukları yerden taşınabilir. 
Ayrıca ailelerini etkileyecek önemli kararlar alabilir ve aldıkları kararlar dogrultusunda yeni adımlar atabilirler. 
Bu yeniay onları içten, ruhsal olarak değiştirecek bir sürecin içerisine girdiklerini gösteriyor. Bu değişimi dıştan gelecek herhangi bir olay tetikleyebilir.  
Jüpiter mutluluklar evinde bulunup, yeniay'la kavuşunca, kişiye daha mutlu ve huzurlu olması için fırsatlar sunacaktır. Bu yüzden yengeçlerin gözlerini dört açıp, önlerine çıkan yeni fırsatları değerlendirmeleri önemlidir. 

Aslanlar
Aslanların Yeniay'ı iletişimi, öğrenmeyi ve ülke içi seyahatleri ilgilendiren, 3. evlerinde gerçekleşiyor. 
Aslanlar önlerindeki bu 6 aylık dönem boyunca bir çok yeni bilgiler öğrenecekler. Bu yeni bilgiler onlara yeni kapılar açacak ve yeni fırsatlar sunacak. 
Bu dönem içerisinde yeni yerler keşfedebilirler ve bunun sonucunda yeni insanlarla iletişime geçebilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabilirler. 
Kardeş, akraba ve komşularıyla ilgili olan ve onları yeni adımlar atmaya zorlayacak olaylarla karşılaşabilirler. 
Öğrenmek insanı olgunlaştırır. Bu yüzden önlerine gelen fırsatlara dikkat etmeliler. 

Başaklar:
Başakların Yeniay'ı değerler, maddiyat ve para evi olan 2.evlerinde gerçekleşiyor. 
Bu önümüzdeki 6 ay boyunca maddi manevi değer verdikleri şeyler uğruna yeni adımlar atacaklar. 
Bu dönem paralarının genişlediğini deneyimleyebilirler. Hem daha fazla para kazanabilir, hem de daha fazla para harcadıklarını deneyimleyebilirler. Yatırım amaçlı her türlü yeni adımı atabilirler. 
Genel olarak, maddi manevi rahatlığa kavuşmalarına sebep olacak yeni adımlar attıklarını görecekler. 
Uzun zamandır sahip olmak istedikleri şeylere nihayet kendilerini daha yakın hissedecek ve sahip olabilecekler. 

Terazi
Terazilerin Yeniay'ı kişilik, benlik ve bedenlerini ilgilendiren evlerinde gerçekleşiyor. 
Teraziler bu önümüzdeki yılın en şanslıları demiştik. Bu Yeniay onlara tüm şans, bolluk ve bereket kapılarını açacak. 
Bütün hayatlarını, hayata olan bakış açılarını değiştirecek, yeni adımlar atacak, yeni başlangıçlar yapacaklar. 
Kapınızı çalan her fırsata açık olun. Bu bir yerlerden gelen gerçek bir teklif olabilir, bu sizi sadece fikir veren bir rüya dahi olabilir. Her türlü yerden gelebilecek olan ilham kaynağı, sizi yeni adımlar atmaya ve yeni başlangıçlar yapmaya zorlayacaktır. 
Bu dönem içinde atılan her adımın karşılığı bir sonraki dolunayda hissedilecek ve ekilmiş olan herşey katlanarak geri dönecektir. 
Bu yüzden uyanık olun ve kendinizi yeniliklere açın. 

Akrep:
Akreplerin Yeniay'ı kapalı kapılar ardında yaşananı, gizemli ve bilinmeyeni, bilinçaltımızı ve ruhsal konuları anlatan 12.evlerinde gerçekleşiyor. 
Akrepler bu önümüzdeki 6 ay boyunca iç yolculuklarına sebep olacak şeylerle karşılaşacaklar ve bunun doğrultusunda içlerine doğru giden yolda yeni ve bilinmeyen adımlar atacaklar. 
Geçmişten gelen bir yara veya üzüntüden ayrılıp, kendilerini şifalandırma konusunda yeni adımlar atacaklar. İçlerinde attıkları tüm adımlar bilinçaltlarında gerçekleşeceği için, tüm olup bitenlerin farkına dahi varamayabilirler. 
Genel olarak duygusal ve ruhsal bir şifalanma dönemine bu yeniay'la birlikte girmek üzereler ve bu yüzden bu dönemi iyi değerlendirmeliler. 

Yay
Yayların Yeniay'ı kalabalıklar, arkadaşlar, hayaller ve hedefler evinde gerçekleşiyor. 
Bu önümüzdeki 6 ay boyunca çevrenizi, arkadaşlarınızı etkileyen yeni adımlar atabilirsiniz. Çevreniz veya arkadaşlarınız tarafından yeni teklif ve fırsatlar alabilirsiniz. 
Kurduğunuz hayallere yakınlaşacak, hedeflerinize ulaşmak için yeni başlangıçlar yapacaksınız.
Yeni hayal veya hedeflere sebep olacak yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Uyanık olun ve evren bu güzel yeniay'la birlikte kapınızı çaldığında, size sunduğu fırsatları ve teklifleri kabul edin. 
11.ev ayrıca toplu parayla gelen kazançları gösterir. Gelecekte size para getirecek yeni bir şeye girişebilirsiniz. 

Oğlaklar:
Oğlakların Yeniay'ı kariyer ve meslek, toplumda iz bırakmayı anlatan 10.evlerinde gerçekleşiyor. 
Kariyerinizi veya mesleğinizi ilgilendirecek yeni kapılar açılabilir. Bunun sonucunda yeni fırsat ve tekliflerle karşılaşabilirsiniz. 
İşinizde şimdiye kadar başarmak istediğiniz ama yapamadığınız şeyler konusunda yeni başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz. 
Yeni başlangıçlar sadece kariyerle alakalı olmak zorunda değildir. 
Toplum önündeki rolünüzü tanımlayan her türlü kimliğiniz, ister anne, baba, eş veya iş adamı/kadını olsun, kısacası sosyal statünüzü değiştirecek her hangi bir olay size yeni başlangıçlar yaşatabilir. 
Şimdiye kadar sorun çıkartmış olan üstlerle alakalı veya devlet işleriyle alakalı olan problemlerde, işleri düzeltecek yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. 

Kovalar:
Kovaların Yeniay'ı inançları, kültür ve seyahati, yüksek öğrenimi temsil eden 9.evlerinde gerçekleşiyor. 
Kovalar bu önümüzdeki 6 ay boyunca inançlarını ilgilendirecek yeni olaylarla karşılaşabilirler. Belki gitmek istedikleri, tanımak istedikleri bir ülkeye gidebilmek için ilk adımları atabilirler. Bu seyehat sonrasında, öğrendikleri farklı şeyler bakış açılarını genişletebilir, yeni ilham kaynakları edinebilirler. Farklı kültüre mensup olan, tanıştıkları kişilerden yeni fırsat ve teklifler alabilirler.  
Yeni bilgiler elde etmek için, üniversiteye başlamak için veya master yapmak için, yeni fırsatlar kapınızı çalabilir. 
Bu yeniay'la birlikte bilginizin ve hayata bakış açınızın değişeceğini deneyimleyeceksiniz. 
Kendinizi yeni bilgilere açık tutun. 

Balıklar
Balıkların Yeniay'ı başkalarının varlık ve paralarını, mirası gösteren, mistik ve ökültik bilgileri içeren, değişimin evi olan 8.evlerinde gerçekleşiyor. 
Bu yeniay size başkalarından gelecek olan paralarla alakalı yeni fırsatlarla karşılaştırabilir. 
Başınıza gelmiş veya gelecek olan bir olay sebebiyle, ruhsal bir dönüşüme sebep olacak yeni adımlar atabilirsiniz. 
Bu yeniay sizi okültik bilgilerle tanıştırabilir, var olduğunu bilmediğiniz gizli ilimleri keşfedebilirsiniz. 
Akrepler gibi siz de içsel bir dönüşümden geçebilirsiniz. 
Genel olarak başkaları ve onların size olan yardımları aracılığıyla büyüme ve olgunlaşmayı deneyimleyeceksiniz. 

You Might Also Like

0 yorum

30. Eylül 2016 Terazi Burcunda Yeniay


Sevgili gokyüzünde 30. Eylül cuma günü terazi burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Yani gökyüzünde Ay ve Güneş birbiriyle kavuşuyor. 
Yeniay yeni başlangıçlar demektir. Bu dönemde evren bizi, ileriye doğru bebek adımları atmamız için destekler. Eğer o adımları atarsak, aynı burçta olan Dolunay ile ektiklerimizi biçeriz. 
Aynı burçta gerçekleşen Yeniay ve Dolunay arasında yaklaşık bir 6 ay hazırlık süreci içine gireriz. Terazi burcundaki bir sonraki Dolunay 11. Nisan 2017'de gerçekleşecek. 
Yani bizim 30. Eylül'de yaptığımız başlangıçlar, önümüzdeki senenin 11. Nisan'ında tamamlanacak ve sonuçlarını görüp, deneyimleyeceğiz. 
Bu Yeniay'ı özel kılan birşey daha var ve o da bolluk ve bereketin gezegeni olan Jüpiter'in terazi burcunda, Yeniay'la sadece 4° derece farkla kavuşuyor olması. 
Bu atacağımız küçük adımların Jüpiter'in etkisiyle pekte küçük kalmayacağını gösteriyor. Ve bu nedenle 6 ay sonrasında, elde edeceğimiz şeylerin güzel şeyler olacağını tahmin edebiliriz. Tabii bu biraz evrenin, biraz da bizim elimizdedir. 
Şöyle düşünün ki, Güneş'e fazla yaklaşan her gezegen yanar ve bu nedenle gökyüzünde görünmez hale gelir. Ama eskiler bu konum gerçekleştiğinde, Güneş ve Jüpiter'in ilahi anlaşmalar yapmak için birleştiklerini söylerlerdi. Bu ilahi konulara, bu Yeniay'la birlikte Jüpiter, Güneş ve Ay'da katılıyor ve bu hem inançlarımızı, hem ruhumuzu, hem de iç dünyamızı, yani duygularımızı etkileyecek olayların, yukarıdaki toplantıda konuşulduğu anlamına geliyor. 
Şöyle içinizden güzelce derin bir nefes alın ve yaratıcıya daha şimdiden, kapının önündekiler için şükredin. 

Peki ya hangi burç, hangi alanlarda nasıl etkilenecek?


Yorumları okurken lütfen ilk olarak yükselen burcunuza göre okuyun. Daha sonra güneş ve ay burçlarınızı da okuyabilirsiniz. 

Koç: 
Koçların Yeniay'ı evlilik, anlaşmalar ve birliktelikler evinde gerçekleşiyor. 
Önümüzdeki 6 aylık süreç içerisinde yeni biriyle karşılaşabilir ve yollarınızı birleştirme kararı alabilirsiniz. Bu bir evlilik olabileceği gibi, partnerinizle birlikte kurmak istediğiniz bir iş de olabilir. 
Genel olarak başka insanlarla olan bağlantılarınız artacak ve bunun sonucunda evrenin size yeni kapılar açıp, yeni fırsatlar sunduğunu hissedeceksiniz. Gözünüzü dört açın ki, yukarısının içinize yansıttığı bolluk ve bereketi kaçırmayın. 

Boğa:
Boğaların Yeniay'ı rutin, günlük işler, sağlık, ve hizmet evinde gerçekleşiyor. 
Boğalar önümüzdeki bu 6 aylık süreç içerisinde günlük, rutin hayatlarında yeni başlangıçlar yapabilirler. Bu yeni başlangıçların arasında, çok daha sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemek olabilir. Mesela sağlığımız için yeni bir beslenme şekli veya gün içerisinde daha fazla hareket ve renk deneyimlemek için çok güzel bir 6 ay içerisindeyiz. 
Yaptıkları işle mutlu olmayan boğalar bu dönem içerisinde yeni fırsatlarla karşılaşabilirler. Bu dönem içinde yaptığımız her iyi şey, jüpiter'in etkisiyle kat be kat bize geri dönecek. Bu yüzden yaşantımızı olumlu yönde değiştirecek yeni adımlar atmalıyız. 

İkizler:
İkizlerin Yeniay'ı aşk, çocuklar ve yaratıcılık evinde gerçekleşiyor. 
Bu dönem içerisinde yaratıcılığınızı kullanarak, kendinize yeni hobiler edinebilir hatta bunun sonucunda kendinize yeni bir iş imkanı yaratabilirsiniz. 
Bu dönem yeni aşklara yelken açmak için de güzel bir 6 ay. Romantik bir ilişki deneyimleyebilirsiniz. 
Eğer çocuklarınız varsa, bu yeniay onlara yeni fırsatlar sunabilir. Sizden yeni birşey yapmayı talep edebilirler. Lütfen onları engellemeyin, hatta arka çıkın, çünkü Jüpiter bu 6 ay'ın sonucunda bolluk ve bereketiyle sizi şaşırtabilir. 

Yengeçler:
Yengeçlerin Yeniay'ı aile ve iç huzuru temsil eden 4. evlerinde gerçekleşiyor. 
Yengeçler bu dönem içerisinde yeni bir ev alabilir veya var oldukları yerden taşınabilir. 
Ayrıca ailelerini etkileyecek önemli kararlar alabilir ve aldıkları kararlar dogrultusunda yeni adımlar atabilirler. 
Bu yeniay onları içten, ruhsal olarak değiştirecek bir sürecin içerisine girdiklerini gösteriyor. Bu değişimi dıştan gelecek herhangi bir olay tetikleyebilir.  
Jüpiter mutluluklar evinde bulunup, yeniay'la kavuşunca, kişiye daha mutlu ve huzurlu olması için fırsatlar sunacaktır. Bu yüzden yengeçlerin gözlerini dört açıp, önlerine çıkan yeni fırsatları değerlendirmeleri önemlidir. 

Aslanlar
Aslanların Yeniay'ı iletişimi, öğrenmeyi ve ülke içi seyahatleri ilgilendiren, 3. evlerinde gerçekleşiyor. 
Aslanlar önlerindeki bu 6 aylık dönem boyunca bir çok yeni bilgiler öğrenecekler. Bu yeni bilgiler onlara yeni kapılar açacak ve yeni fırsatlar sunacak. 
Bu dönem içerisinde yeni yerler keşfedebilirler ve bunun sonucunda yeni insanlarla iletişime geçebilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabilirler. 
Kardeş, akraba ve komşularıyla ilgili olan ve onları yeni adımlar atmaya zorlayacak olaylarla karşılaşabilirler. 
Öğrenmek insanı olgunlaştırır. Bu yüzden önlerine gelen fırsatlara dikkat etmeliler. 

Başaklar:
Başakların Yeniay'ı değerler, maddiyat ve para evi olan 2.evlerinde gerçekleşiyor. 
Bu önümüzdeki 6 ay boyunca maddi manevi değer verdikleri şeyler uğruna yeni adımlar atacaklar. 
Bu dönem paralarının genişlediğini deneyimleyebilirler. Hem daha fazla para kazanabilir, hem de daha fazla para harcadıklarını deneyimleyebilirler. Yatırım amaçlı her türlü yeni adımı atabilirler. 
Genel olarak, maddi manevi rahatlığa kavuşmalarına sebep olacak yeni adımlar attıklarını görecekler. 
Uzun zamandır sahip olmak istedikleri şeylere nihayet kendilerini daha yakın hissedecek ve sahip olabilecekler. 

Terazi
Terazilerin Yeniay'ı kişilik, benlik ve bedenlerini ilgilendiren evlerinde gerçekleşiyor. 
Teraziler bu önümüzdeki yılın en şanslıları demiştik. Bu Yeniay onlara tüm şans, bolluk ve bereket kapılarını açacak. 
Bütün hayatlarını, hayata olan bakış açılarını değiştirecek, yeni adımlar atacak, yeni başlangıçlar yapacaklar. 
Kapınızı çalan her fırsata açık olun. Bu bir yerlerden gelen gerçek bir teklif olabilir, bu sizi sadece fikir veren bir rüya dahi olabilir. Her türlü yerden gelebilecek olan ilham kaynağı, sizi yeni adımlar atmaya ve yeni başlangıçlar yapmaya zorlayacaktır. 
Bu dönem içinde atılan her adımın karşılığı bir sonraki dolunayda hissedilecek ve ekilmiş olan herşey katlanarak geri dönecektir. 
Bu yüzden uyanık olun ve kendinizi yeniliklere açın. 

Akrep:
Akreplerin Yeniay'ı kapalı kapılar ardında yaşananı, gizemli ve bilinmeyeni, bilinçaltımızı ve ruhsal konuları anlatan 12.evlerinde gerçekleşiyor. 
Akrepler bu önümüzdeki 6 ay boyunca iç yolculuklarına sebep olacak şeylerle karşılaşacaklar ve bunun doğrultusunda içlerine doğru giden yolda yeni ve bilinmeyen adımlar atacaklar. 
Geçmişten gelen bir yara veya üzüntüden ayrılıp, kendilerini şifalandırma konusunda yeni adımlar atacaklar. İçlerinde attıkları tüm adımlar bilinçaltlarında gerçekleşeceği için, tüm olup bitenlerin farkına dahi varamayabilirler. 
Genel olarak duygusal ve ruhsal bir şifalanma dönemine bu yeniay'la birlikte girmek üzereler ve bu yüzden bu dönemi iyi değerlendirmeliler. 

Yay
Yayların Yeniay'ı kalabalıklar, arkadaşlar, hayaller ve hedefler evinde gerçekleşiyor. 
Bu önümüzdeki 6 ay boyunca çevrenizi, arkadaşlarınızı etkileyen yeni adımlar atabilirsiniz. Çevreniz veya arkadaşlarınız tarafından yeni teklif ve fırsatlar alabilirsiniz. 
Kurduğunuz hayallere yakınlaşacak, hedeflerinize ulaşmak için yeni başlangıçlar yapacaksınız.
Yeni hayal veya hedeflere sebep olacak yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Uyanık olun ve evren bu güzel yeniay'la birlikte kapınızı çaldığında, size sunduğu fırsatları ve teklifleri kabul edin. 
11.ev ayrıca toplu parayla gelen kazançları gösterir. Gelecekte size para getirecek yeni bir şeye girişebilirsiniz. 

Oğlaklar:
Oğlakların Yeniay'ı kariyer ve meslek, toplumda iz bırakmayı anlatan 10.evlerinde gerçekleşiyor. 
Kariyerinizi veya mesleğinizi ilgilendirecek yeni kapılar açılabilir. Bunun sonucunda yeni fırsat ve tekliflerle karşılaşabilirsiniz. 
İşinizde şimdiye kadar başarmak istediğiniz ama yapamadığınız şeyler konusunda yeni başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz. 
Yeni başlangıçlar sadece kariyerle alakalı olmak zorunda değildir. 
Toplum önündeki rolünüzü tanımlayan her türlü kimliğiniz, ister anne, baba, eş veya iş adamı/kadını olsun, kısacası sosyal statünüzü değiştirecek her hangi bir olay size yeni başlangıçlar yaşatabilir. 
Şimdiye kadar sorun çıkartmış olan üstlerle alakalı veya devlet işleriyle alakalı olan problemlerde, işleri düzeltecek yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. 

Kovalar:
Kovaların Yeniay'ı inançları, kültür ve seyahati, yüksek öğrenimi temsil eden 9.evlerinde gerçekleşiyor. 
Kovalar bu önümüzdeki 6 ay boyunca inançlarını ilgilendirecek yeni olaylarla karşılaşabilirler. Belki gitmek istedikleri, tanımak istedikleri bir ülkeye gidebilmek için ilk adımları atabilirler. Bu seyehat sonrasında, öğrendikleri farklı şeyler bakış açılarını genişletebilir, yeni ilham kaynakları edinebilirler. Farklı kültüre mensup olan, tanıştıkları kişilerden yeni fırsat ve teklifler alabilirler.  
Yeni bilgiler elde etmek için, üniversiteye başlamak için veya master yapmak için, yeni fırsatlar kapınızı çalabilir. 
Bu yeniay'la birlikte bilginizin ve hayata bakış açınızın değişeceğini deneyimleyeceksiniz. 
Kendinizi yeni bilgilere açık tutun. 

Balıklar
Balıkların Yeniay'ı başkalarının varlık ve paralarını, mirası gösteren, mistik ve ökültik bilgileri içeren, değişimin evi olan 8.evlerinde gerçekleşiyor. 
Bu yeniay size başkalarından gelecek olan paralarla alakalı yeni fırsatlarla karşılaştırabilir. 
Başınıza gelmiş veya gelecek olan bir olay sebebiyle, ruhsal bir dönüşüme sebep olacak yeni adımlar atabilirsiniz. 
Bu yeniay sizi okültik bilgilerle tanıştırabilir, var olduğunu bilmediğiniz gizli ilimleri keşfedebilirsiniz. 
Akrepler gibi siz de içsel bir dönüşümden geçebilirsiniz. 
Genel olarak başkaları ve onların size olan yardımları aracılığıyla büyüme ve olgunlaşmayı deneyimleyeceksiniz.