Burçların ev halleri

Ocak 04, 2017

Kimimiz dışa dönük, kimimiz ise içe dönük yaratıklarızdır. 
Kimilerimiz evde vakit geçirmeyi çok severken, (toprak burçları) kimimiz de dışarıda olmaktan hoşlanır. (Ateş burçları)
İster öyle ya da böyle olalım, hepimizin bir yuvası, kendi halinde istediği gibi takılabileceği, özgür bir ev yaşantısı vardır. 
•••
Bu ev yaşantısında, kendine ait olan 4 duvar arasında her bir burç kendi özünü yaşar. 
Peki ya özümüzü ne belirler? 
Güneş burcumuz & yükselenimiz. Ama aynı zamanda Ay burcumuz & tarzımızı belirleyen Venüs'ün yerleştiği burç. 
Yani aşağıda bu 4 burcunuzu göz önünde bulundurarak okuyunuz. 

KOÇ
Koç burcu zodyağın ilk burcu olmasıyla birlikte, her an herşeyi yapabilecek bir konumda olmalıdır. Kendisi durduğu yerde durmaz. Tam bir fişek gibidir. Bu yüzden üstünde rahat ve herşeyi yapabileceği bir kıyafetin olmasını tercih eder. 
Üstündekilerle istediği anda bakkal'a inebilmeli veya sokağa çıkıp, koşusunu yapabilmelidir. 
Kendisini gördüğünüzde spor kıyafetin bir insana anca bu kadar yakışabileceğini düşünürsünüz. Koşusundan terli bir şekilde eve dönerken bile çekici olmayı başarır. 
Evde de bir o kadar hızlıdır. Bir bakmışsınız ocak başında yemek yapıyordur, bir iki dakika sonra ise, elinde kahveyle bilgisayar başına geçmiş işlerini hallediyordur. 

BOĞA
Zodyağın en evcil burçlarından biri olan boğaların en sevdikleri hobidir evde vakit geçirmek. 
Rahatlarına çok düşkün olurlar. Bu yüzden üstlerine salaş, kesinlikle doğal maddelerden yapılmış ve dişi hatlarını ortaya çıkaracak şeyler giymeyi tercih ederler.
Boğalar doğaya düşkün olurlar. Tıpkı orman perileri gibi evin içinde kelebekler misali uçmayı, evin her köşesinin kokusunu içlerine çekmeyi severler. Mutluluk kaynağıdır onlar için evde olmak.
Onları ya bütük gün koltukta otururken bulursunuz, ya mutfakta yemek yaparken, ya da romantik bir parça eşliğinde, mum ışığının aydınlattığı odada sevdikleriyle dans ederken. 

İKİZLER
Evde oturmayı pek sevmeyen ama her akşam yine evlerine dönen sosyal kelebeklere benzeyen ikizler, tıpkı dışarda oldukları gibi evde de sosyalleşmeye devam edeceklerdir. Genellikle telefon veya tabletleri ellerinden düşmez. Düştüyse de kulaklıklarını takmış, müzik dinle görürsünüz. 
İkizler pratik şeylerden hoşlanırlar. Tıpkı Koçlar gibi her an dışarıya çıkabilecekleri şeyleri giymeyi tercih ederler. 
Dışarıda da olduğu gibi evin içinde de cıcıl cıvıl renkleri kullanmayı severler. 
Ayrıca arkadaşları veya konu komşuyu evlerinde toplayıp, birazcıkın dedikodu yapma eğiliminde olabilirler. 

YENGEÇ
Boğalarla birlikte evde vakit geçirmeyi en çok seven burç, yengeç burcudur. 
Kendisi tıpkı bir su perisi gibi romantik ve nostaljik giyinmeyi sever. Dişi hatlarını ortaya çıkarmak ama aynı zamanda da rahatlığından vazgeçmemek ister.
Su burçlarına mensup olduğu için, evdeyken suyla haşır neşir olmayı çok sevecektir. Hatta vaktinin çoğunu banyoda, keyif yaparak geçirebilir. 
Yapmayı sevdiği bir diğer şey, kendi köşesine çekilip romantik şiirler veya aile konulu, gizemli, eski romanlar okumaktır.
Bir Yengeç yuvası sıcacıkın olsun ister. Bu yüzden genellikle tek başına yaşamaz. Ya ailesiyle birliktedir, yada çoktan kendi ailesini kurmuş, bebişlerini büyütüyor, kocasını büyülemek için mutfakta binbir çeşit marifetlerini geliştiriyordur. 

ASLAN
Aslanların sokaktaki şatafatlı ve iddialı hal ve tavırlarından, evdeyken vazgeçeceklerini zannediyorsanız, çok yanılıyorsunuz. 
Çorapları dahi iddialı olmayı sürdürecektir. 
Çok daha rahat ve sıradan kıyafetleri evde giyseler de, asaletlerini yinede belli edeceklerdir. Evde yürürken dahi kraliçe gibi asil hareket ettiklerine şahit olursunuz. 
Aslanların evleri, kendilerini güvende ve huzurlu hissettikleri, sahneye çıkmadan önce dinlendikleri şatoları gibidir. 
Evde dahi yönetimin tamamıyla onların ellerinde olduğunu görürsünüz. 
Asil ve dominant havalarını, kendi 4 köşelerinde dahi yaşamayı sürdürürler. 

BAŞAK
Başaklar tıpkı Boğa ve Yengeç kardeşleri gibi evde olmaktan mutluluk duyan bir diğer burçtur. 
Kendileri ayrıntının ve duruluğun, saflığın burcu oldukları için, evde bu duru havanın esintisini hem giyidikleriyle hem de ev dekorasyonlarıyla belli ederler. Herşey yerli yerindedir ve düzen içerisindedir. 
Başaklar pastel tonları çok severler. Bu yüzden ev kıyafetlerinde bu soft tonlara sıkça rastlarsınız. 
Bir Başağın diğer tutkusu ise sağlıklı bir yaşam tarzıdır. 
Glutensiz unla yapılmış pankek'lerden tutun, şifalı smoothie'lere kadar, evde bir sürü sağlıklı yemek tarifleri keşfetmenin peşindedirler. 
Yorulduklarında ise, koltuklarına çekilip, bilimsel kitapları okumayı severler. 

TERAZİ
Evde olmaktansa, daha çok dışarıda vakit geçirmeyi seven Terazilerin de her gece varış noktaları, yine kendi yuvalarıdır. 
Teraziler hava elementine mensup olmakla birlikte gayet entelektüel olurlar. Yani yeni bilgiler edinmeyi, insan ilişkileri hakkında kitaplar okumayı veya moda dergilerini karıştırmayı pek bir severler. Bu yüzden sehpalarının üzerinde kitaplara veya dergilere sıkça rastlarsınız. 
Giyim konusunda ise güzelliğiyle bilinen Teraziler, tabii ki evde de bu zarafetlerinden vazgeçmeyeceklerdir. 
Evde rahat takılmayı severler. Biraz daha sportif bir hava verirler ve sanki her an dışarıya çıkabilecekmiş gibi şeyler giymeyi tercih ederler. 

AKREP
Geldik zodyağın en karanlık hatununa. 
Bir akrep gizemlidir, hem de ne gizem.. 
Bu yüzden kendisinin evde neler yaptığını kim bilir kimler bilir. 
Bildiğimiz tek bir şey var, o da içinden seksi iç çamaşırını eksik etmeyeceğidir. 
Söz konusu ev kıyafetiyse, iç çamaşırlarına bir servet dahi harcayabilir. Üstüne ise, salaş bir şey giymeyi tercih edecektir. Sonuçta o da diğer burçlar gibi rahat olmak ister. 
Ev dekorasyonuna gelirsek, bir akrep karanlık tonları kullanmayı pek bir sever. Morlar, siyahlar ve tabii ki kırmızının binbir tonunu. 
Evinin eksantrik antikalarla dolu olduğunu görebilirsiniz. Sonuçta o birşeyin manevi değerine çok önem verir. 
Dört duvar içerisinde oluşturduğu yuvası en az kendisi kadar gizemlerle doludur. Basit bir kitaplık gibi duran dolabın arkasında gizli bir geçit bulunabilir. 
Dikkatli olmak gerekir.

YAY
Yayların evleri var mıdır bilinmez. Sonuçta onlar zodyağın en gezgin ruhlarıdır. Bir çoğunun yuvası, dünyayı gezebilecekleri bir karavandır. 
Evi olanların ise, evleri çoğu zaman yalnız kalır. Çünkü kendileri genellikle macera peşinde, yani kim bilir dünyanın hangi köşesindedirler. 
Eğer bir fırsat yakalayıpta, kendilerini evde bulursanız, üzerlerinde rahat ve salaş, sportif bir ev kıyafeti bulursunuz. 
Evleri kitaplarla doludur. Sonuçta onlar dünyanın binbir çeşit felsefesine veya kültürüne meraklı insanlardır. Öğrenmeyi ve keşfetmeyi veya televizyon karşısında belgesel izlemeyi pek bir severler. 
Ve tabii ki evleri, dünyanın her bir köşesinden topladıkları objelerle veya çektikleri fotoğraf kareleriyle doludur. 

OĞLAK
Evde düzenli ve disiplinli olmayı seven bir diğer burç, Oğlak burcudur. 
Oğlaklar tembellikten ve boş boş oturmaktan hiç hoşlanmazlar. Dolayısıyla evde dahi rahat olmaz, hep var olan işleri bitirmeye uğraşırlar. 
İş hayatları yoğun olan Oğlaklar, evlerinde dinlenebilmeye ve yarınki işe hazırlanabilmeye çok önem verirler. 
Bu yüzden eve gelir gelmez üzerlerine salaş birşeyi giyer, ayaklarına da pufutuk terliklerini geçirirler. 
Varsa mutfakta bir yemeklik işleri, onu hemen halleder, evlerini güzelce bir toplar, daha sonra uyku gözlükleriyle yataklarına girerler. 
Bir çok Oğlak ev dekorunda soğuk ve topraksı tonları tercih eder. Evleri düzenli ve derli topludur. Genellikle kusursuzdur. 

KOVA
Zodyağın en isyankâr ruhları olan Kovalar, evlerinde de bu isyankâr havalarını devam ettirirler. Çünkü onlar farklıdır. Kimseye benzemezler. 
Ayaklarına kışlık bir çorap geçirdikten sonra, içlerine gayet seksi bir iç çamaşırı giyebilir, üstlerine ise tamamen alakasız olan, kızılderililerden kalma bir hırka alabilirler. 
Kısacası bir Kova her hareketiyle, 'ben sana benzemem' hissini verir. 
Ev dekorasyonu da kendisi gibi aykırıdır. Aşırı modern mobilyaların arasında antikalar gözüne çarpabilir. Herkes evinde CD çalarken, o hale kaset dinlemeyi tercih edebilir. 
Bir Kova sever tuhaf olmayı. Çünkü o varoluşuyla biriciktir. 

BALIK
İster dışarıda, ister evlerinde olsunlar, Balıklar hiçbir zaman için tam olarak oldukları yerde değillerdir. Çünkü onlar yanınızdaymış gibi gözükseler dahi, uzaklardaki derin okyanusun hayalini kurar, özlemini çekerler. 
Bu okyanus sevdaları, onların su perileri gibi giyinmelerine sebep olur. Bu yüzden genellikle romantik mavi tonlarını tercih ederler. Salaş ve rahat olabilecekleri ev kıyafetlerini severler. 
Bir Balık evdeyken kendi iç dünyasına çekilip, hayal dünyasında kaybolmak ister. Bu yüzden onu evde ya kitap okurken, yada bilimkurgu filmi izlerken bulmanız büyük bir olasılıktır. 
Ev dekorlarında ise mavinin tonları ağırlıktadır. Evleri tam bir masal diyarına benzeyebilir. Size sanki bambaşka bir dünyadaymışsınız hissini yaşatabilir. 

You Might Also Like

0 yorum

Burçların ev halleri

Kimimiz dışa dönük, kimimiz ise içe dönük yaratıklarızdır. 
Kimilerimiz evde vakit geçirmeyi çok severken, (toprak burçları) kimimiz de dışarıda olmaktan hoşlanır. (Ateş burçları)
İster öyle ya da böyle olalım, hepimizin bir yuvası, kendi halinde istediği gibi takılabileceği, özgür bir ev yaşantısı vardır. 
•••
Bu ev yaşantısında, kendine ait olan 4 duvar arasında her bir burç kendi özünü yaşar. 
Peki ya özümüzü ne belirler? 
Güneş burcumuz & yükselenimiz. Ama aynı zamanda Ay burcumuz & tarzımızı belirleyen Venüs'ün yerleştiği burç. 
Yani aşağıda bu 4 burcunuzu göz önünde bulundurarak okuyunuz. 

KOÇ
Koç burcu zodyağın ilk burcu olmasıyla birlikte, her an herşeyi yapabilecek bir konumda olmalıdır. Kendisi durduğu yerde durmaz. Tam bir fişek gibidir. Bu yüzden üstünde rahat ve herşeyi yapabileceği bir kıyafetin olmasını tercih eder. 
Üstündekilerle istediği anda bakkal'a inebilmeli veya sokağa çıkıp, koşusunu yapabilmelidir. 
Kendisini gördüğünüzde spor kıyafetin bir insana anca bu kadar yakışabileceğini düşünürsünüz. Koşusundan terli bir şekilde eve dönerken bile çekici olmayı başarır. 
Evde de bir o kadar hızlıdır. Bir bakmışsınız ocak başında yemek yapıyordur, bir iki dakika sonra ise, elinde kahveyle bilgisayar başına geçmiş işlerini hallediyordur. 

BOĞA
Zodyağın en evcil burçlarından biri olan boğaların en sevdikleri hobidir evde vakit geçirmek. 
Rahatlarına çok düşkün olurlar. Bu yüzden üstlerine salaş, kesinlikle doğal maddelerden yapılmış ve dişi hatlarını ortaya çıkaracak şeyler giymeyi tercih ederler.
Boğalar doğaya düşkün olurlar. Tıpkı orman perileri gibi evin içinde kelebekler misali uçmayı, evin her köşesinin kokusunu içlerine çekmeyi severler. Mutluluk kaynağıdır onlar için evde olmak.
Onları ya bütük gün koltukta otururken bulursunuz, ya mutfakta yemek yaparken, ya da romantik bir parça eşliğinde, mum ışığının aydınlattığı odada sevdikleriyle dans ederken. 

İKİZLER
Evde oturmayı pek sevmeyen ama her akşam yine evlerine dönen sosyal kelebeklere benzeyen ikizler, tıpkı dışarda oldukları gibi evde de sosyalleşmeye devam edeceklerdir. Genellikle telefon veya tabletleri ellerinden düşmez. Düştüyse de kulaklıklarını takmış, müzik dinle görürsünüz. 
İkizler pratik şeylerden hoşlanırlar. Tıpkı Koçlar gibi her an dışarıya çıkabilecekleri şeyleri giymeyi tercih ederler. 
Dışarıda da olduğu gibi evin içinde de cıcıl cıvıl renkleri kullanmayı severler. 
Ayrıca arkadaşları veya konu komşuyu evlerinde toplayıp, birazcıkın dedikodu yapma eğiliminde olabilirler. 

YENGEÇ
Boğalarla birlikte evde vakit geçirmeyi en çok seven burç, yengeç burcudur. 
Kendisi tıpkı bir su perisi gibi romantik ve nostaljik giyinmeyi sever. Dişi hatlarını ortaya çıkarmak ama aynı zamanda da rahatlığından vazgeçmemek ister.
Su burçlarına mensup olduğu için, evdeyken suyla haşır neşir olmayı çok sevecektir. Hatta vaktinin çoğunu banyoda, keyif yaparak geçirebilir. 
Yapmayı sevdiği bir diğer şey, kendi köşesine çekilip romantik şiirler veya aile konulu, gizemli, eski romanlar okumaktır.
Bir Yengeç yuvası sıcacıkın olsun ister. Bu yüzden genellikle tek başına yaşamaz. Ya ailesiyle birliktedir, yada çoktan kendi ailesini kurmuş, bebişlerini büyütüyor, kocasını büyülemek için mutfakta binbir çeşit marifetlerini geliştiriyordur. 

ASLAN
Aslanların sokaktaki şatafatlı ve iddialı hal ve tavırlarından, evdeyken vazgeçeceklerini zannediyorsanız, çok yanılıyorsunuz. 
Çorapları dahi iddialı olmayı sürdürecektir. 
Çok daha rahat ve sıradan kıyafetleri evde giyseler de, asaletlerini yinede belli edeceklerdir. Evde yürürken dahi kraliçe gibi asil hareket ettiklerine şahit olursunuz. 
Aslanların evleri, kendilerini güvende ve huzurlu hissettikleri, sahneye çıkmadan önce dinlendikleri şatoları gibidir. 
Evde dahi yönetimin tamamıyla onların ellerinde olduğunu görürsünüz. 
Asil ve dominant havalarını, kendi 4 köşelerinde dahi yaşamayı sürdürürler. 

BAŞAK
Başaklar tıpkı Boğa ve Yengeç kardeşleri gibi evde olmaktan mutluluk duyan bir diğer burçtur. 
Kendileri ayrıntının ve duruluğun, saflığın burcu oldukları için, evde bu duru havanın esintisini hem giyidikleriyle hem de ev dekorasyonlarıyla belli ederler. Herşey yerli yerindedir ve düzen içerisindedir. 
Başaklar pastel tonları çok severler. Bu yüzden ev kıyafetlerinde bu soft tonlara sıkça rastlarsınız. 
Bir Başağın diğer tutkusu ise sağlıklı bir yaşam tarzıdır. 
Glutensiz unla yapılmış pankek'lerden tutun, şifalı smoothie'lere kadar, evde bir sürü sağlıklı yemek tarifleri keşfetmenin peşindedirler. 
Yorulduklarında ise, koltuklarına çekilip, bilimsel kitapları okumayı severler. 

TERAZİ
Evde olmaktansa, daha çok dışarıda vakit geçirmeyi seven Terazilerin de her gece varış noktaları, yine kendi yuvalarıdır. 
Teraziler hava elementine mensup olmakla birlikte gayet entelektüel olurlar. Yani yeni bilgiler edinmeyi, insan ilişkileri hakkında kitaplar okumayı veya moda dergilerini karıştırmayı pek bir severler. Bu yüzden sehpalarının üzerinde kitaplara veya dergilere sıkça rastlarsınız. 
Giyim konusunda ise güzelliğiyle bilinen Teraziler, tabii ki evde de bu zarafetlerinden vazgeçmeyeceklerdir. 
Evde rahat takılmayı severler. Biraz daha sportif bir hava verirler ve sanki her an dışarıya çıkabilecekmiş gibi şeyler giymeyi tercih ederler. 

AKREP
Geldik zodyağın en karanlık hatununa. 
Bir akrep gizemlidir, hem de ne gizem.. 
Bu yüzden kendisinin evde neler yaptığını kim bilir kimler bilir. 
Bildiğimiz tek bir şey var, o da içinden seksi iç çamaşırını eksik etmeyeceğidir. 
Söz konusu ev kıyafetiyse, iç çamaşırlarına bir servet dahi harcayabilir. Üstüne ise, salaş bir şey giymeyi tercih edecektir. Sonuçta o da diğer burçlar gibi rahat olmak ister. 
Ev dekorasyonuna gelirsek, bir akrep karanlık tonları kullanmayı pek bir sever. Morlar, siyahlar ve tabii ki kırmızının binbir tonunu. 
Evinin eksantrik antikalarla dolu olduğunu görebilirsiniz. Sonuçta o birşeyin manevi değerine çok önem verir. 
Dört duvar içerisinde oluşturduğu yuvası en az kendisi kadar gizemlerle doludur. Basit bir kitaplık gibi duran dolabın arkasında gizli bir geçit bulunabilir. 
Dikkatli olmak gerekir.

YAY
Yayların evleri var mıdır bilinmez. Sonuçta onlar zodyağın en gezgin ruhlarıdır. Bir çoğunun yuvası, dünyayı gezebilecekleri bir karavandır. 
Evi olanların ise, evleri çoğu zaman yalnız kalır. Çünkü kendileri genellikle macera peşinde, yani kim bilir dünyanın hangi köşesindedirler. 
Eğer bir fırsat yakalayıpta, kendilerini evde bulursanız, üzerlerinde rahat ve salaş, sportif bir ev kıyafeti bulursunuz. 
Evleri kitaplarla doludur. Sonuçta onlar dünyanın binbir çeşit felsefesine veya kültürüne meraklı insanlardır. Öğrenmeyi ve keşfetmeyi veya televizyon karşısında belgesel izlemeyi pek bir severler. 
Ve tabii ki evleri, dünyanın her bir köşesinden topladıkları objelerle veya çektikleri fotoğraf kareleriyle doludur. 

OĞLAK
Evde düzenli ve disiplinli olmayı seven bir diğer burç, Oğlak burcudur. 
Oğlaklar tembellikten ve boş boş oturmaktan hiç hoşlanmazlar. Dolayısıyla evde dahi rahat olmaz, hep var olan işleri bitirmeye uğraşırlar. 
İş hayatları yoğun olan Oğlaklar, evlerinde dinlenebilmeye ve yarınki işe hazırlanabilmeye çok önem verirler. 
Bu yüzden eve gelir gelmez üzerlerine salaş birşeyi giyer, ayaklarına da pufutuk terliklerini geçirirler. 
Varsa mutfakta bir yemeklik işleri, onu hemen halleder, evlerini güzelce bir toplar, daha sonra uyku gözlükleriyle yataklarına girerler. 
Bir çok Oğlak ev dekorunda soğuk ve topraksı tonları tercih eder. Evleri düzenli ve derli topludur. Genellikle kusursuzdur. 

KOVA
Zodyağın en isyankâr ruhları olan Kovalar, evlerinde de bu isyankâr havalarını devam ettirirler. Çünkü onlar farklıdır. Kimseye benzemezler. 
Ayaklarına kışlık bir çorap geçirdikten sonra, içlerine gayet seksi bir iç çamaşırı giyebilir, üstlerine ise tamamen alakasız olan, kızılderililerden kalma bir hırka alabilirler. 
Kısacası bir Kova her hareketiyle, 'ben sana benzemem' hissini verir. 
Ev dekorasyonu da kendisi gibi aykırıdır. Aşırı modern mobilyaların arasında antikalar gözüne çarpabilir. Herkes evinde CD çalarken, o hale kaset dinlemeyi tercih edebilir. 
Bir Kova sever tuhaf olmayı. Çünkü o varoluşuyla biriciktir. 

BALIK
İster dışarıda, ister evlerinde olsunlar, Balıklar hiçbir zaman için tam olarak oldukları yerde değillerdir. Çünkü onlar yanınızdaymış gibi gözükseler dahi, uzaklardaki derin okyanusun hayalini kurar, özlemini çekerler. 
Bu okyanus sevdaları, onların su perileri gibi giyinmelerine sebep olur. Bu yüzden genellikle romantik mavi tonlarını tercih ederler. Salaş ve rahat olabilecekleri ev kıyafetlerini severler. 
Bir Balık evdeyken kendi iç dünyasına çekilip, hayal dünyasında kaybolmak ister. Bu yüzden onu evde ya kitap okurken, yada bilimkurgu filmi izlerken bulmanız büyük bir olasılıktır. 
Ev dekorlarında ise mavinin tonları ağırlıktadır. Evleri tam bir masal diyarına benzeyebilir. Size sanki bambaşka bir dünyadaymışsınız hissini yaşatabilir.